MICRODERMABRASIE                  

Een nieuwe techniek die zondermeer revolutionair kan genoemd worden is de microdermabrasie of de 'Skin Peeler'

Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen.  De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd / gestimuleerd en Uw gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling !

                               

EfficiŽnt voor de behandeling van : Huidveroudering / Rimpels / Littekens / Grove poriŽn / Acnť / Pigmentvlekken / Rokershuid

Wat is microdermabrasie of Skin Peeler ?
Waarvoor wordt de Skin Peeler toegepast ?
Hoe werkt de Skin Peeler  ?
Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?
Is de behandeling pijnloos en veilig ?
Hoeveel kost een behandeling ?

 

 

                          

 

Wat is microdermabrasie of Skin Peeler ?
Microdermabrasie is op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverjonging.  Dit vanwege haar eenvoud en effectiviteit.  In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laserbehandelingen vereist microdermabrasie geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving.  Ook donkere en zwarte huiden kunnen met microdermabrasie worden behandeld.

 

Waarvoor wordt de Skin Peeler toegepast ?
- bij vermoeide en matte huid
- bij verstopte poriŽn
- bij vlekkerige huid (hyperpigmentatie vervaagt)
- bij verouderde huid met oppervlakkige rimpelvorming (fijne rimpels vervagen)
- bij acnť en acnťlittekentjes (huid wordt gladder)
- voor vermindering van littekenweefsel (littekenhuid vervaagt)
- voor het behandelen van een rokershuid
- bij futloze, droge en ruwe huid
- bij door de zon beschadigde huid

 

Hoe werkt de Skin Peeler ?
Via een gesteriliseerd mondstuk slijpt een electronisch geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaatsen af.  Tegelijk worden de gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen afgezogen en opgevangen in een reservoir van het behandelingsapparaat.  De mate van afschuring van het te behandelen lichaamsdeel is regelbaar en afhankelijk van de plaats van het huidoppervlak.  Tijdens en na de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken.  De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en resulteert in een gladde en frisse huid.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?
De 'Skin Peeler' kan als ťťnmalige verzorging of als onderdeel van een gelaatsverzorging toegepast worden.  Om bij 'probleemhuiden' resultaat te boeken is een wekelijkse behandeling nodig (afhankelijk van het huidtype).  het aantal behandelingen varieert dan tussen de 4 en de 10.

 

Is de behandeling pijnloos en veilig ?
De microdermabrasie is een zachte en pijnloze peeling die de collageenproductie stimuleert waardoor nieuwe huidcellen ontstaan die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken.  Na afloop van de behandeling mag direct make-up opgebracht worden, er is geen nabehandeling vereist.

 

Hoeveel kost een behandeling ?
Basisverzorging : 48.5 euro / Specifieke behandelingen : 55 - 70 euro.  Op kuurbehandelingen wordt 10 % korting toegepast.

Zie ook onze prijslijst

 

terug naar top