Dermalux LED

LED Fototherapie
Een behandeling die verjongt, herstelt en revitaliseert. 
Dermalux LED fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de 

Dermalux LED

natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere verouderings, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis. 

Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uitzien!
Dermalux LED is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen!
 
Hoe werkt LED fototherapie? 
Door veroudering, huidproblemen en of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich  niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten. 
LED fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen. 
 
Hoe veilig is de behandeling? 
LED fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen.  Dermalux LED is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd. 
 
Is er onmiddellijk zichtbaar resultaat? 
De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. Dermalux LED maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend. Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid. 
 
Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 
Dit kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand.  Met LED fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maand nadat de kuur is gestopt.  Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden. 
 

Openingsuren

Di    8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Wo    8u30 - 12u00 13u30 - 18u30
Do 8u30 - 12u00 13u30 - 19u00
Vr 8u30 - 18u00  
Za 8u30 - 13u00

                           

Voor afspraken, ook na officiële openingsuren,
en/of verdere info

056/61.23.21